Onze mooie lieve meid is 2 jaar geworden! Sjee waar gaat de tijd! Voor het kinderfeestje wilde ik graag zoveel mogelijk gezond en verpakkingsvrij maken, dus heb ik zelf dipjes gemaakt met veel groente en fruit erbij. We haalden nog wat frietjes voor het avondeten (het is tenslotte wel een kinderfeestje) maar gelukkig doet onze snackbar alles enkel in karton! Het zag er allemaal zo mooi uit dat ik ze even wilde delen. Zo mooi en lekker kan verpakkingsvrij & vegetarisch zijn!

De dips bestaan uit: baba ganoush (makkelijk te maken met auberines uit de oven), een roomkaas/paprika dip (beiden Uit Pauline’s Keuken), hummus en eiersalade. Daarbij had ik zelf bruchetta’s gemaakt uit de oven en nog wat extra stokbrood gehaald. Bruchetta’s kun je prima zelf maken, ook heel goed met oud, taai brood. In plakjes, insmeren met olie en dan even in de oven op 200 graden. Na 15 minuten zijn ze klaar!

Het is me niet gelukt om het helemaal verpakkingsvrij te doen, maar toch wel een heel stuk minder dan normaal. Hoera!

Ons meisje is verwend met mooie cadeaus en heeft heerlijk met haar vriendjes en vriendinnetjes in de zandbak en het zwembadje gespeeld. Een hele mooie dag <3

MVIMG_20180524_100537-01

IMG_20180523_203627-02

IMG_20180526_155054-01

IMG_20180526_155048-01

Delen